Hakkımızda

Türkiye’nin, daha iyi bir dünya için sözünü ve sesini yükseltebilmesi, ekonomik ve insani açıdan gelişmiş toplumlar arasında yer alması için Milli Teknoloji Hamlesini gerçekleştirmesinin kaçınılmaz olduğuna inanan bir grup genç girişimci ve genç profesyoneliz.

Serkan Kaya Mütevelli Heyeti Üyesi

Serkan Kaya yılında 1978 Malatya'da doğmuştur. İlk  ve orta öğrenimini Ankara’da, lise öğrenimini ise Mersin’de tamamlamıştır. 1996 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazanmış, aynı fakülteden 2000 yılında mezun olmuştur. Meslek hayatına İstanbul’da özel bir hukuk bürosunda avukatlık yaparak başlamıştır. 2005-2006 yıllarında Londra’da İngilizce eğitimimi tamamlayarak 2007-2009 yıllarında London Thames College’de Uluslararası Ticaret Hukuku alanında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

2011 yılında bu yana serbest avukatlık yapmakta olup, 2014 yılı itibariyle Baykar Teknoloji ile grup şirketlerine, T3 Vakfı'na, Can Sağlığı Vakfı'na ve Kültür ve Medeniyet Vakfı’na hukuki danışmanlık hizmeti vermektedir.

Evli ve bir çocuk babasıdır.